Manastiri i Shenjtë i Agia Skepi

Parapotamos Rodopoli i Serres, Greqia


Ditët dhe orët e vizitës 

E hënë: Mbyllur 

E hënë: Mbyllur 

E mërkurë: Mbyllur 

E enjte: Mbyllur  

E premte: 21:00 - 01:00 Vigjilja e Shenjtë

E shtune: 11:00 - 13:00 & 16:00 - 18:00

E diel: 12:00 - 14:00 & 16:00 - 18:00

Kontaktoni 

Adresa postale: 

Manastiri i Shenjtë i Agia Skepi

Parapotamos Rodopoli i Serres, Greqia

Kodi Postar 620 53

Plaku Dositheos