Kanali në YouTube i plakut Dositheos 

Çdo video përkthehet automatikisht në 133 gjuhë për të përhapur Fjalën e Perëndisë në të gjithë botën   

Shtypni butonin e mëposhtëm për të dëgjuar të gjitha fjalimet e tij 


Si të aktivizoni titrat dhe të zgjidhni gjuhën